Massage eller MAT på jobbet

Tjänsten massage på jobbet  fångar upp tidiga muskel- och stressbesvär hos företagets anställda. Behandlingen består av klassisk svensk massage, med behandling av triggerpunkter vid behov. Massage är en effektivt friskvårdande och rehabiliterande metod. Massage är avdragsgillt och förmånsbefriat i arbetslivet. Arbetsgivare får erbjuda massage som friskvård utan att detta behöver tas upp som en förmån av den anställde. Förutom massage kan ni välja att boka den unika tjänsten jumpstart muskel aktiverings teknik i kombination med idrottsmassage. Mer om det kan ni läsa under fliken tjänster. 

Fördelar: 

  • Massage på jobbet kan förbättra hälsan och öka trivseln på arbetsplatsen
  • Företagsmassage är en sätt att förebygga och åtgärda flertalet besvär som t.ex. musarm, nack och ryggbesvär samt stressrelaterade besvär.
  • Behandlingsformen är avdragsgillt för arbetsgivaren
  • Företagsmassage är en av de mest uppskattade personalaktiviteterna i många undersökningar
Massage på arbetsplatsen kan fås en gång eller regelbundet. Mitt mål är att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för er. Givetvis har jag med bänk och annan nödvändig utrustning. Det ni står för är ett lämpligt rum där jag kan massera.

Tid: 25-45 min per massage
Minst antal: 4 st, samma dag
Datum och tider: enligt överenskommelse
Plats: hela Skåne, delar av halland samt södra delarna av Kronobergs län. 

För mer information kontakta mig,  boka in ett kort möte eller boka en "prova-på-massage-dag". 

Träning på jobbet

Gruppträning på jobbet

Vill du ha träning som är specifikt inriktat till just ditt företag, arbetssätt och anställda? Vi spenderar mycket tid på våra arbeten, ofta upp mot 40 timmar i veckan eller mer. Självklart påverkar detta våra kroppar.
Hos mig kan ni antigen boka upp en valfri tid där jag kommer till ert företag (eller online) och håller ett gruppass på en betämd dag och tid.

Tid: 45-60 min 
Datum och tider: enligt överrenskommelse 
Plats: Helsingborg/Ängelholm med omnejd. 

PT pass för personalen  

Jag erbjuder också er som företag, träning med mig som PT på plats i gymmet som jag samarbetear med. Ni väljer själv hur många tillfällen ni vill boka och dessa tider kan sedan bokas och nyttjas av er personal. Upplägget kan se lite olika ut beroende på era önskemål, men tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ert företag och er personal. 

EVENT

Ska ni ha kickoff eller anordna ett event? Varför inte lägga till ett moment med hög puls, fart och fläkt. Boka in ett träningspass tillsammans med mig och låt personalen få upp pulsen. Träningen anpassas efter era önskemål och kan lägga upp olika utifrån om det är teambuildning eller annat fokus på eventet. 

ONLINETRÄNING 

Varför inte boka in ett morgonfyspass tex, varje fredag kl 07.00 online via zoom? 

Online träning erbjuds enligt överrenskommelse för enstaka eller regelbundna tillfällen. 

Ring eller maila för offert och mer informarion. 

 

KOMBINERA FLERA 

Självklart kan ni kombinera flera tjänster och erbjuda er personal både massage och träning. Det blir till och med billigare för er. 

Föt mer information om olika paket, kontakta mig så återkommer jag till er.  Skriv gärna ner om ni har specifika önskemål redan klart för er.