Dina mål - Mitt fokus

Vill du ta din träning till en högre nivå, kanske börja träna eller begränsas du av smärta? 

Personlig träning med mig innebär att vi kombinerar efter behov övningar i gymmet med muskel aktivering och funktionell rörelseanalys och behandling. Träningen syftar till att bygga styrka och rörlighet för att bli av med smärta och obalans i muskelsystemet. 

Boka med fördel en funktionell rörelseanalys eller funktionell behanling först. På så vis anpassar vi din träning utifrån det vi hittar i analysen och kan fokusera på ditt behov för en funktionell kropp och vardag. 
 

60 min: 850 kr 

Personlig träning 
Självklart kan du boka in dig på ett pass med mig som personlig tränare på gymmet på Fokus styrka i Helsingborg. Eller köp ett träningsschema som tar dig till just dina mål. 


Personlig behovsanalys
Jag erbjuder alla att göra en kostnadsfri behovsanalys för att se vad just du skulle göra för att optimera din hälsa och maximera dina behov.

 

Kroppsscanning 
Alla som är med och tränar, eller genomför en behovsanalys, får göra en GRATIS kroppsscanning. Det betyder att du får stå på en scanner som avläser olika viktiga värden i din kropp. Du får tex veta hur stor muskelmassa du har. 

 Du får dessutom veta hur stor fettprocent du har, hur mycket bukfett du har (det farliga fettet inne i magen), hur det står till med vätskebalansen mm, mm.

 

Hälsokurser
Jag  håller också hälsokurser några gånger varje år.  Där får du under 1-3 kurstillfällen lära dig en del om näringslära, vad som är bra och mindre bra mat, hur du kan äta god mat både hemma och på restaurang och ändå hålla formen.
Om du önskar så kan vi sätta ihop en speciell hälsokurs för dig och några vänner eller så kan du anmäla att du vill delta så kommer du med när vi sätter igång nästa kurs.